CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 18, 2009

gubahan hantaran idaman saya

pos melekit

slm


ianya adalah salah satu syarat yang aku mesti ikut dalam Merisik Gallery Online Contest ini.

mungkin peluangku agak tipis.. iyalah, aku kan di perak. gimanalah nanti bunga2 itu mau bertahan.. kan? tapi, nda pa. apa yang penting? .. bukan kerjasama, tapi mencuba! ;) owh.. lagi pulak.. aku perlu bersaing cepat kerna majlisku sudah hampir tiba.


memang niatku maukan majlis kawenku nanti dihias dengan bunga2an segar + mekar. mau jugak di pelaminan.. tapi rasanya.. macam nda perlu pula. cukup lh sekadar di pinggiran hantaran. biar senang sikit hatinya, biar hidungnya sentiasa tercium bau wangi, biarkan puji2an tentang cantik sungguh gubahan hantaran
ini terdetik di hatinya = merujuk kepada, orang2 yang akan mengangkat dulang hantaran sepanjang perjalanan pulang ke rumah mr.b nanti. iya.. biarkan.. sampai begitu sekali!

kata.. peraturan tu lagi.. aku perlu memilih gaya gubahan hantaran yang pernah dibuat oleh mereka. aceli.. terlalu banyak yang aku suka.. tapi, setelah di short-listed kan (see.. mcm mau temuduga plak kaedahnya) aku lebih senang mengambil gambar2 yang berkaitan dengan warna tema yang menjadi kegilaan aku iaitu
mana2 gubahan yang punya elemen warna2 di atas, semuanya boleh membikinkan aku gila (~o^")

aku sukakan set hantaran yang pada dasarnya, punya silver atau putih. contohnya, yang begini..



dan dihias mengikut konsep yang sebegini..


gojes bukan? siwiyes.. mau jak aku pastekan semua yang ada. tapi mcm nda ngam pula dengan peraturan.. kan? ;p gila tamak!

okeh kita teruskan dengan syarat tambahannya lagi..

nama :
afidah hasan basri

nama pasangan : mohd syahman moktar lotfy

kenduri kawen : 11 dis 09

nampak tak aku sangat teruja sekarang? nampak tak?

nota kaki : puan amie + cik amy, adakah saya telah memenuhi peraturan2 yang telah ditetapkan?

7 comments :

  1. Hi,

    Ok, pass.. thanks for participating!

    ReplyDelete
  2. Fidah,
    Set hantaran putih silver memang cantik...:)

    ReplyDelete
  3. m'ti cun nih... ;) moga segalanya berjalan dgn lancar.. aminnn..:):)

    ReplyDelete
  4. puan cikin
    aminnnn.. ;)
    moga2 ini rezeki sy.. huhu.

    ReplyDelete
  5. salam nida..:) ape kaba bakal pengantin..;) hope smuernyer jalan lancar yer.. aminnn..:):)

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!