CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, July 8, 2010

coti emergency

slm

todei.. memula enchek su-a-mey gi keja seperti biase. aku keja shift petang. jadinya, berilek2 dulu lh sambil menuntun tv. takdenye aku nak nengok hi-lite pasal bola spain vs german. tak reti pon nak tengok. yang pasti.. cukup untuk aku tau yang spain menang. huhu

tapi, dalam jam tujuh lebey macam tu. enchek su-a-mey text. dia bagitau yang dia patah balik. sebab enjin overheat. semalam lagi sebetulnye. ingatkan dah settle bile tambah air. tapi rupenye enjin nye memang dah problem.

bile dah enchek su-a-mey coti.. of cos lah aku pun turut gedik2 nak coti. text pade bos + rakan tugas. coti diluluskan. yeay!

maka, sekejap lagi kami akan berabiskan mase di worksyop di hari coti emergency yang indah ini. waseh!

kancil ijo kesayangan enchek su-a-mey dah lame tak sakit. sekali sakit.. umangaih, caj macam masuk hospital private. huhu!

1 comment :

  1. hari nak beromantik di bengkel la nih..hehe..

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!