CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 3, 2010

4 bulan plas plas

slm semua

heheh.. malu okeh sebab sebulan sekali baru mau hapdet ini blog. kawan2 len semua nya berlumba-lumba punya info + cerita tentang perKEMBANGAN terkini dorang. aku je lah yang tertinggal.

buat keadaan aku sekarang ni. alhamdulillah. berat badan yang berkurang time bulan posa yang lepas sudah berjaya di top-up semula dengan jayanya. esok punya temujanji di kkia jam 8 pagi. harap semuanya dalam tulisan berwarna biru seperti biasa =)

pengambilan susu - sudah boleh diterima oleh tekak. tak seperti tiga bulan pertama dulu. bagus sangat untuk gigi dan tulang. pernah bile aku gosok gigi dan berdarah. tak mau mengadu sama enchek su-a-mey. risau dimarah, aku diamkan je. nakal eh! harap2 pas ni gigi dan tulang aku semakin kuat lah. tak mau jumpe dentist!

selera makan - juga syukur. selera tak macam dulu. macam2 mau dimakan.. tapi still lagi ade sikap demand. lambat sikit makan.. perut sure masuk angin dan menyebabkan angin menolak ke atas dan muntah2 pun berlaku. tengah malam pun bleh terbangun sebab lapo. itu normal bukan?

penampilan - yang ni malas nak citer. ade ari aku nak melawa. ade ari aku tangkap muat jek. tu yang susah nak teka jantina baby tu. eh.. macam lah kena mengena sangat kan? terlampau jugak aku ni. enchek su-a-mey mau bawak kuar berjalan malam esok untuk beli baju baru.. yeay! tapi katenye kena tengok dulu result buku merah okey ke tak. klo tak okey.. kuar duit sendiri katenye. haih!

kerja2 rumah - sudah boleh melakukan kerja2 rumah seperti mula2 menjawat jawatan suri rumah tapi berkerjaya dulu. enchek su-a-mey sangat berbangga!

buat masa sekarang kami masih belom punya masa untuk berhura-hure ke tempat2 rekreasi. makanya.. tiada gambar terkini untuk dikongsi. mungkin di lain entri. badan masih seperti dulu cuma di bahagian perut jak yang sedikit buncit. =p

2 comments :

  1. awak, tepek la pic terbaru awak...:-)

    ReplyDelete
  2. hai dear :)
    lame i tak singgah sini.
    ingat kan u pun dah lupa kat i!

    sama2 kita share experience sbg bakal mommy ekk! I nak letak linked u kat mommy-to-be :)

    take care too dear!

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!