CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, May 16, 2009

mereka ini mampu bikin aku JELEZ

slm
.
lihatlh gambar di atas sana. urgh...time tunang dl mmg aku dh plan nk berbaju nikah color silver/grey. tapi apakan daya bakal mak mertua terlebih dahulu mengorak langkah membelikan kain untuk aku n mr.b (color putih)
mmg aku berterima kasihlah sbb die dh spend kitorg kn..tp argh..tiada perkataan lain..mereka (zamarul+diana) ini mampu bikin aku JELEZ!
.
nota kaki : canteqkn color tersebut..?
.

14 comments :

  1. i wanted a silver dress too.. but my mom a bit traditional.. she said white is better...

    baju raya silver je lah kot.. hehe

    ReplyDelete
  2. fida....ni warna saya nikah nti..hihihi

    ReplyDelete
  3. princessdHani
    tulh..mau larik dr kebiasaan lh kunun..tp x kesampaian..huhu..

    ღnFashyaღ
    aiyak..kamu lg surang bikin sy jelez! xpelh..kasik can urang lain yg merealisasikan impian sy..hihi..

    nota kaki : TETAP maukan silver/grey..utk baju bersanding kami nanti..mau juak tu.. (^o^)V peace!

    ReplyDelete
  4. princessdHani: erm...saya xde sape nak larang buat itu buat ini....erm...diorg beri saja saya kebebasan untuk buat pilihan...

    untuk wedding saya element putih untuk nikah n khatam Al-quran tiada..kalo org tua mmg suka tradisional-tradisional ni...tp ikutkn saja la kan.. =)

    ReplyDelete
  5. iyalh kan..walopun kite yg nk kawen..hati org lain pn kena juak dijage ~sigh~

    ReplyDelete
  6. suke! tp kite lagi suka stail ala2 tudung selendang camtu. lain dari yg lain...

    ReplyDelete
  7. sama lah kita
    dari dulu lagi, malah sebelum nikah
    saya bercita2 mahu ber baju kaler gitu
    tp en ekwan sudah kata
    tiada kaler lain dia mahu pakai selain putih/cream
    maka tak kan dia pakai grey
    i pakai cream..
    awal2 lagi dh nampak betapa tak dgr katanya bini dia tu
    maka...saya terima je lah

    *raya kita pakai grey eh

    ReplyDelete
  8. ada blog senyap2 je eh.. [my blog]

    ReplyDelete
  9. i punya nikah outfit maybe this color..silver/grey insyallah...memula tengok mawi & ekin!tapi lastly ramai lak pakai...hukhuk...this color sgt nampak RICH!

    ReplyDelete
  10. Dayu
    huhu..raye family dh tetap mau IJO! aiyak..cane tu..?

    AmyMizzunderstood
    aduina..ramainya berjaya bikin sy jelez..uwa..

    nota kaki : ape2pun..masih dlm situasi emosi yg "redha"..haha..

    ReplyDelete
  11. rasanya thn nie banyak pakai silver/grey kan? last year i think it was apple green.. hehe

    ReplyDelete
  12. princessdHani
    haah lh..hitam+putih pn rmai yg start gune ~ gothic wo (^o^)

    ReplyDelete
  13. nikah seeloknya warna putih, nampak suci bersih :)

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!