CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, July 11, 2009

keja kawen #12 - warna tema

slm
lihat.. 05 bulan lagi kiraan detik untuk sampai ke tarikh majlis kawenku. dengan itu aku mau mengumumkan warna tema idaman hati untuk majlisku nanti. pemilihannya langsung tidak mengambil masa yang lama kerna sememangnya aku sukakan warna2 ini. entri mengenai ini terpaksa diperam dipendamkan dahulu kerna kamu2 tau kan mengenai kontroversi yang pernah ditimbulkan oleh tunang tershayang..

warna yg menjadi kegilaan aku ialah..jeng-jeng-jeeeeng..

meriahnye makngah! aceli aku suke kombinasi warna nih. jgnlh kamu2 bygkn bahawa...baju pengantenku nanti ade 4-4 color di atas...tidaaak. cuba kamu2 bayangkan begini ya...
  • baju nikahku sudah berwarna puteh+silver,
  • baju bersandingku nanti berwarna kelabu.
  • pelaminku pula...berwarna merah+hitam+putih.
  • set hantaran aku...MUNGKIN ade kombinasi 4-4 color tersebut.
  • hm...bunga paharku...TETAP..bermain dengan color2 ini.
  • hadiah pintew buat teman.. sudah kamu lihat bukan dalam entri sebelum ini. warna yang diperlihatkan cuma yang berwarna putih+merah sjak, sebenarnya ada juga yang berwarna kelabu+hitam..
  • uniform familiku...kain untuk si bunga berwarna kelabu, cumanya untuk si kumbang..masih belum ditentukan lagi warnanya dan bila masa yang sesuwai utk dibeli.
  • bilik tidurku...owh...yang ini aku mau ade keempat-empat color diatas...

sumber dari sini

maknanya di sini...majlis ku nanti tidak lari daripada gabungan 4-4 warna itu. aku cuma serahkan angan2ku ini pada yang pakar. mau bikin sendiri? kamu2 tau kan...aku ni jauh di perantauan (bukan luar negara ;p aku masih di malaysia)
kiranya alasan itu tidak diterima ..iya, aku mengaku aku bukanlh jenis orgnya yang bertulang ringan + kepala hotak yang berupaya mengeluarkan lampu mentol dengan iringan bunyi "ting" itu.

nota kaki : color pn mcm website radio Hot.fm tu kn. nantilh aku jemput dorg on air kt majlis kawen aku nanti...layaaaaan!

21 comments :

  1. combination yg menarik...x sbar tgk hasilnye...hehehe...

    ReplyDelete
  2. very nice..white+black+red really blends perfectly!

    ReplyDelete
  3. same.......

    baju nikah: silver
    baju sanding: hitam putih
    pelamin: mrah putih
    pengapit: hitam merah
    bunga pahar: merah putih..

    hehehe

    ReplyDelete
  4. Blackroses
    yay..seb baik ade yg menyokong. nice combination kn? huhu..tggu hasilnya bln 12 nant ye..

    NisS^ImmEr
    hi..slm kenal. canteq kn color2 tersebut..

    ღnFashyaღ
    owh..temanku yg berjaya bikin sy jelez (perihal bj nikah = silver)
    taste color kite same lh..kena jd awk sbg rujukan nih! hehe

    ReplyDelete
  5. me sgt suka kaler merah dan putih.. and itam and merah buat lg nampak mister.. ;)

    ReplyDelete
  6. memang cantik warna ni. my febret juge. :)

    ReplyDelete
  7. lawa dan nice kaler
    tapi sila maklumkan kat photog kamu awal2
    biar dia bersedia nak set kamera dia
    biar nanti gambar lawa
    sebab photog i kata..kaler terang2
    derang kena adjust benda ntah kat kamera derang...biar gmbar jadik lagi superb...

    fida,majlis kat mana??
    jgn lupa jemput tau

    ReplyDelete
  8. Ole-Ole Manis
    hehe..awk amik color ni jugak ke?

    Dayu
    mekasih sbb peringtkan. klo x lgsg sy xtau. photog pn xde tanye sy ape warne tema..
    majlis kt perak. meh lh trn perak hujung tahun ni..nnt sy send kad ye.

    ReplyDelete
  9. maroon hitam, insyaAllah..

    nak tengok hasil nya dari ur pics dulu la. sbb my wed lambat lagik. :)

    ReplyDelete
  10. Ole-Ole Manis
    maroon+hitam cantik jugak..
    aiyo..jgn dok tunggu2 plak hasilnye.. takut x wow + x srupe ape yg dirancangkn..huhu..

    nota kaki : awk nye blog mmg ole-ole manis + kad kahwin store tu je ke? yg personal?

    ReplyDelete
  11. lagi satu The Astana Perkahwinan. yang tu ader gak la personal sket2 cam gmbr tunang n dll. ;) tp tade la totally personal. byk for sharing pics je. :)

    ReplyDelete
  12. Ole-Ole Manis
    sy link sume lh ek..huhu..sy mmg tamak..

    ReplyDelete
  13. wah...merah hitam cantik tu..aku pon suka jgk..tp aku mgkin amik merah putih je..

    ReplyDelete
  14. Hani
    mcm entri terbaru tu ye? merah+putih mmg cantik..

    ReplyDelete
  15. huhu..x sabar mau melihat hasil kombinasi warna yg dipilih..mmg menarik..buat yg terbaik erk n smoga semua bjalan lancar..amin..

    ReplyDelete
  16. khairulhaya
    insyallah smuge semua berjln spt yg dirancang. alahai..rmai plak ternanti2 hasilnya.. kecut perut plak sy..hehe..

    nota kaki : sy mau link awk, tp profile not available plak. nant awk tgglkn link d chatbox ya!

    ReplyDelete
  17. hey,sudah boleh link ya..
    roy ade kenal mak andam ni,die pon ade bahan kain yg blom ade designnye.kebetulan mgunakan color hitam n merah.nnt baju tu da siap..roy akn tayang kt blog erk..setakat ni blog roy masih kosong lg..

    ReplyDelete
  18. khairulhaya
    okeh..mekasih sbb kongsi info ;)

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!