CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 9, 2011

yee haa.. lulus!

as.salam

baru semalam pom pang pom pang pasal nak ke indon. padahal kelulusan nak keluar negara (tsk..tsk..macam jauh je bunyi) tak dapat lagi.

tup tup tadi dapat surat dari jkn. dah lulus dah. alhamdulillah. seronok nye lah. dari tak tau rakan sekerja aku nak bercuti.. sudah heboh plak satu opis. macam2 plak dikirim diorang.

boleh je kalau tak payah minta kelulusan jkn tapi KALAU terjadi apa2 berputih mata lah. setidak2nya kalau minta kelulusan ada insurans yang boleh dituntut. gitulah ceritanya.

time kami pegi hatyai tahun lepas, berani mati jugak lah. sebab perancangan memang last minit. syukur lah, perjalanan pegi balik lancar.

sekarang kami laki bini sibuk online tips2 membawa anak kecil bercuti. macam2 rasenye perkakas nak dibawa.

susu? dah senang dah kat situ. direct bf je. cuma untuk makanan lah kot sebab hannah dah mula makan. kena buat homework banyak nih. (^o^")

1 comment :

  1. wah.... bestnye.. selamat bercuti.. dengan baby mesti best.. akak pon nak gi indon gak.. tapi lambat lagi la.. bulan 7 2012.. haha.. lama lagi kan? tapi terasa tak sabar nak g sbb bawa baby.. tapi baby dah todd time tu.

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!