CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 31, 2012

berTUKAR!


as.salam

mode : sticky post

maaf ye, sebab dah ber-jaman blog ini dibuka. baru sekarang aku sibuk nak tukar link. buat teman-teman yang sudi berkunjung ke blog ni. sila lah tinggalkan jejak di ruang komen ye.

buat yang sudah ber-link. mintak ijin link ye. (dah link baru nak mintak izin.. sorry!)

8 comments :

  1. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. rasanya dulu kita penah bertukar link..masa zaman2 nak kawen..

    ReplyDelete
  3. salam kenal dr m2b :)

    http://k3hidupanlif3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hi... tatau dah ada atau tak? www.yunysheartbeat.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://kisahqaseh.blogspot.com

    ^_^

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!