CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 1, 2013

ini harta..sapa yang punya?

as.salam

masih belum tidur? tak bleh tidur pule. macam nak update pasal cik lis kat blog. tak sabo2 tunggu esok.

cik lis aku dah bertukar warne! yeay! nak pilih warne untuk disemburkan pada badan cik lis bukan senang. berminggu-minggu pikir nak warne ape.

nampak je kelisa lain yang siap di-transform ke mini cooper atas jalan sume macam lebih kurang. kuning, merah, putih, biru.. sume macam orang mude. akak ni kan mak mude. taknak lah macam mini cooper tu. nak yang macam biase2. biar orang tengok, orang dah kenal dah kereta sape. cewah! alangkan ko glamer sangat kan..

warne untuk cik lis ni adalah warne yang sama untuk kereta jenis ford. mondeo namenye. kod kaler jenis parkside. pegi show room ford, mintak flyers. pastu past kat kedai cat. mintak dia carikan kaler yang same macam keta ford tuh. keji tak? tapi lagi keji orang2 yang dalam show room tu.. kami ke sana naik keta keluaran malaysia je. tengok kami semacam. mesti dok kutuk dalam hati. mampu ke nak beli keta ford? hek eleh.. kami nak flyers jew! hahaha

ni gambar mase cik lis dalam oven besar. 


aceli gambar dah siap aku tak sempat nak snap. nanti aku snap eh. dapat je cik lis terus gantung mende ni kat cermin belakang. kena bagitau orang belakang yang aku nih jenis driver yang drive perlahan (^o^")

credit : http://kiutmiutkraf.blogspot.com/ 
salah eja taxy tu. tapi aku dah betulkan =)

2 comments :

  1. nanti buat review cik lis tau.. :)

    ReplyDelete
  2. Mrs Qarlista
    insha allah =) banyak nk diciter psl make over cik lis ni

    ReplyDelete

time kaseh lh sebab mengomen..tp jgn la mengondem yek!